Tjänster

Vi erbjuder ett flertal olika tjänster, läs mer nedan och kontakta oss för mer information.

Inspelning

Professionell inspelning med högkvalitativa instrument och utrustning i upp till 24 kanaler i live intagning eller xx kanaler pålägg i Cubase, ProTools eller ProLogic.

Vi har väldigt bra mikrofoner, ljudkort, mixerbord, Genelec högtalare och toppmodern PC med maximal kapacitet och near zero latency.

Mixning

Vi hjälper dig att mixa så att ni erhåller ett slutresultat som ni efterfrågar. Vår teknik håller hög klass för att vi skall kunna leverera er efterfrågade ljudbild. 

Företagskonferens 8 h

Halvdagskonferens 4 timmar med catering av mat och dryck enligt beställning. Kul aktivitet 4 h – Rockstjärna - spela in en rocklåt tillsammans, vi börjar med en inspelad låt och så byter vi successivt ut, bas, gitarr, trummor och sång till dem delar ni vill lägga in själva eller om ni bara vill köra. Så får ni med er er egen inspelade version av låten hem att spela upp på firmafesten eller något kalas. Passa också på att ta en bastu och nåt att dricka tillsammans, utmärkt teambuilding aktivitet.

Svensexor/möhippor

Spela in sång till färdiga låtar eller låt brudgummen/bruden lägga solona på Back in Black eller valfri låt. Basta, relaxa, käka lite mat och dryck i trevlig miljö innan ni tar er vidare i natten.

Denna sida använder cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår användning av cookies. Läs mer här. OK